bahu01 bahu02 bahu03 bahu04 bahu05 bahu06 bahu07 bahu08 bahu09
bahu10 bahu11 bahu13 bahu13 bahu14 bahu15 bahu16 bahu17 bahu18
bahu19 bahu20 bahu21 bahu22 bahu23 bahu24 bahu25 bahu26 bahu27
bahu28 bahu29          
         
Biserka Bahunek    

 

Rođena sam u hrvatskom Zagorju 1945. godine. Već sam u svojoj ranoj mladosti osjetila neke sposobnosti koje drugi u mojoj okolini nemaju, kao da sam vođena nekom čudesnom snagom, te bi mi često govorili “ti imaš zlatne ruke”.

Ljudi bi se u mojoj sredini osjećali ugodno već samim mojim prisustvom. Samo što bi im položila ruke na tijelo, oni bi osjetili ugodnu toplinu i osjećali se bolje i smirenije.

Svakodnevnim radom stjecala sam nova iskustva i znanja, pomažući svojim najbližima. Potaknuta iznenađujućim rezultatima svoga rada, sve sam se više interesirala za alternativna i granična područja. Tako sam prije 20 godina prošla neke seminare, a jedan od njih i radiestezija (rad s viskom). Provjera mog radiestezijskog i bioenergetskog potencijala, na moje veliko zadovoljstvo, pokazala je vrlo visoki stupanj. Oduševljena rezultatima provjere sve više sam ulazila u svijet alternative željna novih saznanja. Susrela sam se s Reiki Usui metodom iscjeljivanja, te sam završila i seminare Reiki Usui l. i II. Stupanj, a uskoro i Majstorski Stupanj. Od tada se moj život promijenio u cijelosti, od samoga temelja.

Kod pomoći Ijudima trenutno prakticiram više metoda, ovisno o vrsti problema. Tako klijente tretiram bioenergijom, Reiki univerzalnom životnom energijom te Bachovim cvjetnim kapima.

S bioenergetskim i Reiki tretmanima pomogla sam mnogim Ijudima, s raznim problemima: kod reume, upale zglobova, artritisa, loše cirkulacije, epilepsije, bolesti kičme, kroničnih bolesti, itd.

Naročito sam imala vrlo dobrih rezultata kod tretmana djece. Spomenut ću jedan primjer djevojčice Ane, u dobi od 5 godina, koju je dovela njena baka. Ana je bila izrazito agresivna i neobuzdana djevojčica. Tukla je drugu djecu na igralištu, bacala sve oko sebe, lupala i razbijala sve do čega bi došla. Uz to, svake bi naći mokrila u krevet. Roditelji su bili bespomoćni. Zbog nemira i neposluha bilo ju je nemoguće osobno tretirati. Odlučila sam je stoga tretirati preko slike, a istovremeno i s Bachovim kapima protiv nemira i agresije. Nakon 10 terapija djevojčica se smirila, više ne mokri u krevet, a ponaša se normalno kao svako drugo dijete njenog uzrasta. Mogla bih u nedogled nabrajati razne slučajeve u kojima sam pomogla velikom broju djece i odraslih.

Moje 15 godišnje iskustvo u radu s Bachovim cvjetnim esencijama stjecala sam izravnim radom s ljudima, kroz stručne seminare u inozemstvu te u kontaktu s terapeutima iz Njemačke, Austrije, Engleske, Švicarske i Španjolske.

Također sam prošla seminar medicinske i sportske masaže, a posebno i refleksnu masažu stopala, kao i iscjeljivanje "Silva" metodom.

Osim navedenih terapija prošla sam i nekoliko izuzetnih seminara. Tako sam u Njemačkoj završila seminar "Familienaufstelung", te intenzivni seminar “Application of Living Flower Essences”, na kojem je predavač bio poznati australijski liječnik, dr. Vasudeva Barnao. Organizator ovoga seminara bila je "Milagra Flower”, najpoznatiji svjetski proizvođač i distributer Bachovih esencija. S "Milagra Flower” blisko surađujem pa tako mogu nabaviti esencije iz cijeloga svijeta, što dakako i koristim u svojoj praksi. Tako u svojoj zbirci imam kalifornijske "Fes" esencije, "Bali” esencije, australijske "Bush" i "Pacific Essence" i dr.

Gostovala sam i nastupala u brojnim radio i TV emisijama te surađivala s brojnim časopisima i novinama. Spominjem se i u knjizi "Adamovo svijetlo".

Gostovala sam i na "Danima Ezoterije" u Munchenu.


 
 
 
   
 
  Copyright © Biserka Bahunek. Sva prava pridržana.